Dagen

Intressat eller ej så håller jag på att kolla på en arbetsstol till mitt rum. Det är viktigt att stolen är bra då jag sitter så pass mycke framför datorn. Jag har hittat en awesome stol för 6 427.- 
Vi får se om det blir den eller någon annan. Sen håller jag på att kolla runt på kamera tillbehör så som en softbox och blixt. Igår köpte jag en jätte fin tröja på Desigual efter åratal av letande. Det är inte så enkelt för mig att hitta något bara sådär som är på ett rimligt pris, men igår hittade jag en tröja för ett riktigt bra pris på 499:- så jag är jätte nöjd!

New in

Heej! Bra uppdatering nu. Idag har jag iallafall hunnit med en hel del saker och fler ska det bli. Först vaknade jag och då höll Ofelia på att packa ihop sina saker. Jag satte på mig ett par mjukisbyxor (standard på helgerna) och sa Hejdå till henne. Sen satte jag mig vid datorn och kollade bloggar, Facebook osv. Sen sorterade jag grovsopor (kartong,plast mm) och åt frukost. Efter frukosten åkte jag, mamma och Kristofer till skolan där vi slängde allt skräp. Efter det drog vi till forum och letade efter byxor till mig och till K. Vi hittade 3 par byxor (2 jeans och 1 par chinos) på h&m till K. Där hittade han även en jumpsuit som han köpte. Sen gick vi till Gina tricot och kollade på jeans till mig, prövade 3 par men köpte "bara" 2. 1 par av de jag köpte är lite långa men det är bara att lägga upp. Sen gick vi till Vero Moda för att kolla på fler byxor till mig. Hittade inga byxor men fick med mig 2 tröjor som var på rea. Sen kikade vi på skor men jag hittade inga som var särskilt fina. Sen drog vi hem och åt lunch. Efter lunchen prövade jag allt jag hade köpt och klippte bort prislapparna. Ska snart iväg på match, blir hämtad om 50 minuter ungefär. Tänkte börja byta om snart, men även plugga lite. Direkt efter matchen ska jag på gitarr :( men sen ikväll är det ju oxå Williams lista med William Spetz på svtplay.
Vi hörs ikväll, hejsvejs!
De här luktar gott 😁


Frukost jaow

Linnea här. Sitter och äter frukost och deppar för att det är söndag, hatar söndagar. Nej men det är skönt att vara ledig och så men jag har gitarr på söndagar och det är tråkigt. Aja min frukost består av jordgubbsyoghurt och flingor och mandlar. Hejdå


Snart kommer Ofelia 😊

Snart kommer Ofelia, då hon ska slagga här :) det var fett längesen hon slaggade här.. Men Aja det ska bli kul! Får se vad vi gör, ska laga mat först iaf. Kom hem för en timme sen från en match, som vi förlorade. När jag kom hem så åt jag ett äpple och tog ett bad. Hade även hårinpackning så mitt hår är leeent :D Adios
En bild på mig och Lise den 11 juni


Hejsan :3

Halloj människor! C:
Igår hade vi som sagt orgenteringsdag, långt vare vi fick  gå också.
Efter orgenteringen skulle vi tbx till busshålplatsen, för ja, man måste ju komma hem någon gång :p Asså kön där va as lång.. så jag och Ofelia gick istället bort mot det tidigare busshålplatsen. Vi skulle ha joggat, för precis när vi va framme så kommer bussen åkandes bort, så vi satt där i kanske en kvart och vänta. Vi kom hem tillslut, och det allra första jag gjorde när jag kom innanför dörren va att släppa ut håret och sen bara lägga chilledilla i soffan, jag somnade faktiskt en halvtimma eller nått. Idag har jag världens träningsvärk och har ont som ****.
Hare gött jao // Lise <3

Träningsvärk osv

Tjo! Igår hade vi somsagt orienteringsdag, jag gjorde jättebra ifrån tycker jag själv. Men vår klass fick bara två timmar på sig när lärarna hade sagt att alla skulle få 3h på sig -.- Så vi fick inte köra à-banan. Vi får göra a-banan i nyckelrollen nån annan dag istället. Jag och Ester var ganska sura efter lunchen men vi började gå mot busshållplatsen och när vi kom dit så insåg vi att det var en halvtimme tills nästa buss skulle komma, så vi bestämde oss för att gå.. Vi gick längs vägkanten, på trottoaren och på stigar och till slut var vi framme vid orminge centrum. Ingen av oss ville ge upp så vi fortsatte gå och vi tog en lite längre sträcka hem så när vi kom hem så hade vi gått 1 mil! Och då är inte själva orienteringen inräknad! Så säg 1,8 mil! *stolt*
Hejdå


Orienteringsdag

Idag har vi orienteringsdag vilket innebär en lång dag och mycket motion. Igår fick vi kolla på en av C banornas karta över velamsund för att förbereda oss lite. Om några få minuter kommer Lise hit och då får vi se till att tagga till ordentligt. Annars så har vi haft tre prov den här veckan, vilket inte är tillåtet. Vi hade Tyska prov I Onsdags, So igår och idag har vi orientering. Det kanske inte låter som något prov men det är det då man först ska klara E-banan sen C-banan osv, innom en viss tid. En del kommer bara att satsa på att klara E-banan men jag tänker gå så långt jag kan. Efter orienteringen kommer vi ha en massa samarbets övningar, onödigt tycker jag, men, men. 

Förlåt Ofelia och Lise

Förlåt för att jag skrev det där inlägget. Förlåt för att jag är mycket med Ester. Förlåt för att jag varit dum. Förlåt.

Jag ska bättra mig, försöka vara med alla 3. Komma ihåg hur snälla och gulliga ni var mot mig i sjuan. Aldrig glömma bort er. Ni är så fina tjejer båda två.
Ofelia du är så sjukt smart! Önskar jag var lika bra som dig på matte. Du förklarar saker bra och kommer säkert få många A. Du ställer alltid upp och är en vän man kan lita på. Du är så gullig och bryr dig alltid.
Lise du är en av de härligaste människorna på jorden. Om jag är ledsen kan du få mig att skratta på nån minut. Du är snäll och söt. Du är en sån som man inte kan tycka illa om. Du är så underbart härlig.
Ni är FINA, SMARTA, Gulliga, roliga, underbara, snälla, söta, härliga och framförallt viktiga! Ni betyder så jävla mycket för mig och har alltid funnits där även när jag inte funnits där för er. Förlåt för allt. Och tack för underbara minnen och stunder.
Jag vill att vi ska hitta tillbaks till det vi hade i sjuan. Och om jag får så skulle jag vilja blogga här med er igen? Puss och Kram ❤


lite knas

Nu ser det jätte konstigt ut men det är någonting fel med blogg.se

Nya tag utan linnea

Ja, om en halvtimma ska jag ha utvecklingssamtal. Om jag är peppad vet jag inte riktigt men lite roligt ska det iallafall bli. pappa kommer gå dit med mig så han kommer säkert ställa en massa frågor om betyg. Annars så har det ju hänt en ganska tråkig sak här på bloggen. Första skolveckan var jag helt slut men sen har det flytit på riktigt bra och jag har kunnat vila mig inför kommande veckor på helgerna. Tillbaka till det tråkiga så har ju Linnea lämnat den här bloggen för evigt. Vilket är väldigt synd men nu tar jag nya tag och tänkte fixa om lite i designen när jag får tid här i veckan. Ny header och allt kommer också ^^

Studiedag

Idag har jag fått mycket gjort, eller hyffsat mycket iallafall. Imorse var jag och lämnade in lite blodprover och fick mig en liten promenad hem som var väldigt uppfriskande. När jag kom hem sen satte jag igång med Svenskan där vi ska skriva ner våra drömmar vi drömmer varje natt i en vecka, imorgon har det gått en vecka och "drömmarna" ska lämnas in. Så det höll jag på med i en och en halv timma, sen blev det Engelska i en timma då uppgiften var att skriva en analys om låten "Where is the love" av The black Eyed peas. Så nu är jag klar med läxorna som ska lämnas in imorgon. Sen ikväll ska jag också kolla på nyheterna och raport då jag och Lise ska föra diskutioner kring det som hände idag framför klassen på So.n.

Head up, stay strong. fake a smile and move on

Orkar inte skriva ner alla mina känslor i ett långt tråkigt inlägg. men jag har inget bättre att göra så jag gör det ändå. Jag mår bra ena stunden och nästa är jag helt depp. anledingen till deppandet är punkterna här under.
  • Människor är falska och sviker.

  • Jag har just börjat 8an och jag vill bara bli liten igen. Hatar att bli stor.

  • Jag har knappt några vänner kvar.

  • Jag är trött på allt.

  • Jag kan inte ta tag i saker. 

  • Jag är lat.

  • Jag är slarvig.

  • Man vet inte längre vilka vänner som är ens riktiga vänner och vilka som är fake.

  • Jag är trött på det här jävla skitvädret. 

  • I regn får jag mindre saker gjort.

  • Jag kommer få F i alla ämnen eftersom jag är sämst på att plugga och komma ihåg om jag har läxor.

  • Det känns som om jag hela tiden gör någon besviken och sårad.

  • En av mina närmaste vänner har börjat undvika mig lite. 

  • Det är så otroligt många val som ska göras nu och det blir för mycket.


    Tack för visad respekt om du orkade läsa hela inlägget. Annars när jag inte är depp så finns det så många anledningar att vara glad, att skratta och få andra att skratta är det bästa jag vet. Så jag förstår inte varför jag ska vara depp. Hejdå, det här är det sista ni ser från mig på denna blogg. Jag har för mycket nu och tycker inte det är kul att blogga. Hejdå, det är inte en jävel som läser den här bloggen ändå så det är helt meningslöst med inlägget. Nu ska jag gå ut och rädda världen, peace.


     
 

RSS 2.0