Trööött

Hej hej

Nu har det gått 5 dar sen jag kom hot till Österrike. Mycket soppa har ätits. Mycket skidåkning har gjorts. Och idag, för första gången, ska jag prova på snowboard. Jag kommer säkert bryta några ben :p
Jag är iallafall as glad för att mitt internet funkar nu. Eller ja, vi får betala as mycket för det men jaja, inte mina pengar..
Idag vaknade jag 5.. Varför vet jag inte.
Kan bara inte somna om :/

Aja.. Men vi hörs. Ciao <3


Hola!

Linnea här! Dagens planer blir nog promenad, kanske åka nånstans. Jag vet inte riktigt :P Vi får se ;) Har en del saker planerat inför lovet som ni ska få ta del av. Puss hejdå

Sportlov

Goddag kära läsare :)

Jag vet jag vet, jag bloggar typ aldrig. Men det är nått cp med internet hemma, och min mobil knölar med internet den också. Så om jag ens ska kunna komma in på internet just nu så måste jag sätta mig på ett speciellt ställe i trappan.
Just nu håller jag på med packning till alperna. Tog den största väskan så att jag får plats med minst en tröja å byxor varje dag. Kommer behövas mycket vikt att få igen den väskan senare.
Om jag får gratis Wi Fi så bloggar jag kanske när jag är där.

Men hörreni. Nu ska jag fortsätta med packningen
Ha nu ett jävligt trevligt sportlov :D
Kram kram

Bilder

Egobilder på hög nivå :P

Världens bästa Ofelia

Ofelia fixade till headern, så snäll! Jag tror inte Lise vill blogga för hon är ingen bloggmänniska ^^ Jag tycker det är svårt att blogga på 2 bloggar + hinna med skolan å allt.. Jag kommer försöka göra nåt inlägg här varje dag men det kommer inte gå om inte Lise också försöker. Ofelia är alltid välkommen hit och hon gör ett inlägg om hon känner för det så ni vet det. Har egentligen inget viktigt att säga, hejdå!


Headern

Headern är helt sne och jag vet inte hur jag ska fixa det, så dålig. Nej men jag har ingen aning men det får lösa sig. Idag mår jag bättre (var magsjuk igår, euw) och har pluggat lite religion men det har inte gått så bra för jag har inte varit så fokuserad hehe. Ikväll blir det en dusch, god middag och kanske någon smarrig efterrätt? Vem vet? Nu ska jag fortsätta plugga, adios! :)

Idiot

Hej!
Idag halv 9 drog jag och Ofelia till flottsbo och åkte i några timmar. Ofelia hade råkat ta med sig två st vänster vantar. Så hennes pappa kom 45 minuter senare med en höger vante och hennes kamera. Vi tog en del foton och filmade.
Tillslut hämtade min pappa oss. Vi hoppade av vid sickla, hon fortsatte iväg hem sen medan jag skulle fixa ögonbrynen. Blev rätt så nöjd.
Ni kanske undrar varför inlägget heter 'idiot'?
Äh, jag har ingen större lust att snacka om det, men jag fick iallafall en awesome person att gå flera kilometer bara för att träffa mig.. Jag hade bara 'skojat' hela tiden. Känner mig så jävla dum. Jävla idiot jag är
Any pou
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll :)


Favoriter just nu


 

Vi är tillbaka

Heej

Som sagt, både jag och Linnea har tagit oss en lång paus. Men nu är vi tillbaka. Vi ska första satsa på minste 1 inlägg per dag. Vi har haft fullt upp med plugg, levt livet helt enkelt.

Inte information om vad som händer framöver, lördag ska jag och Ofelia dra till backen och åka skidor, jag ska senare på kvällen fixa till ögon brynen.. Eftersom att alla 'Linnea' klagar över dom. På söndagen simmar jag seriesim i torvalla.
Om exakt 1 vecka och 1 dag är det sportlov, då min jag och min familj och min kompis Sarah och hennes familj åker till österrikiska alperna.

Med de tackar jag för mig för idag
// Lise


LÄNGESEN

A det var ett tag sen jag hörde av mig här. Sorry for that broes! Har haft mycket i skolan, startat ny blogg och massa annat. Livet levererar och jag mår prima. Sportlov om 1 vecka och 1 dag. Längtar efter sommaren och våren, standard. Lise har blivit lämnad kvar här och det var ju inte så det var tänkt! Jag har efter ganska mycket funderande bestämt mig för att blogga på den här bloggen med även fast jag kommer satsa mer på den andra. Det kommer väl bli ett inlägg per dag ungefär, inte för mycket men lite daglig läsning. Jag hoppas att Lise oxå vill göra ett inlägg per dag så vi kan få igång uppdateringen igen. Tänkte inte skriva värsta inlägget nu, vill bara att ni ska veta att jag är tillbaka efter en lång paus. 
jobbar lite med en ny header också, får se när den kommer upp :) Det ska iaf bli lite nytt här på bloggen (förmodligen, har inte pratat med de andra än). Ni får ha det bäst och så återkommer jag senare. 


Måste ta en photoshoot snart igen Lise!

RSS 2.0