Upptateringen

Tjaaaa

Ja, uppdateringen. Vi suger på det. Eller ja, nu när Linnea startat upp en ny blogg med sin kusin så tror jag inte att denna bloggen är nått stort intresse för henne heller :p
Jag har aldrig riktigt varit någon 'blogg' människa. Har varken intresse eller ork för att skriva runt 2-3 inlägg per dag som de flesta blogg människorna. Dessutom så är mina händer för snabba då och då och kan bli misstolkade ord eller så bara fattar man inte vad jag skriver. Jag är ju inte heller någon fotograf eller nån som ens kan ta kort på mig själv utan att allt blir snett och rynkigt (eller vad säger du Linnea?) ;)
Sen är det skolan som fritid man vill satsa på också lixom. Jag menar.. " You Only Live Once "
Så där har ni en förklaring VARFÖR vi inte bloggar så mycket längre.
Vi hörs :)
// Lise <3



Halloj

Linnea här :)Sitter på mitt rum, fotar lite, skypar lite och bara chillar :)Ni får ha det bäst hejå! ;:P

Knas

Heej min vänner

Jag har nått på min häl..
Nu i veckan har jag märk att när jag ar på mig skor har jag fruktansvärt ont om hälen. Så jag lät det vara ifall det kunde lösa sig själv.. Men nej!
Igår när jag duscha testade jag att gämföra hälarna. Det känns som att ett ben i foten hamnat snett.
Jag frågade min mor vad det skulle kunna vara. Som svar fick jag reda på att jag har fått någon som är ärftligt i min släkt. Både min mamma pappa och farmor har lite hör och var 'knölar' på deras fötter. Tydligen brosk eller nått.
Men min knöl sitter lixom på hälen. Gör så jävla ont. Så jag ska dra iväg med far typ nästa vecka och kolla om det går att göra nått åt shiten.

Gonatt
// Lise <3


Bara för att..

Häääj!

Blev nyss klar med läxorna och shiten.

Asså om ni läsare tycker att vi lägger ut för lite bilder. Ta då och följ mig och Linnea på instagram;
lisevanamnet
linneamolin / linneamolin16
fabulmosarna
Ta och följ vår broder ofelias_se ^^

Vi hörs
// Lise <3



Får panik

Hej! Min fot har dommnat, seriöst panikattack. Jag har lite läxor som måste göras men det fixar jagi veckan :) Aja tänkte bara säga hej och så. Kollade just på världens bästa musikal på svtplay, älskar't ;) Aja jag bloggar mer på dem andra bloghgen en den här så ni kan ju svänga förbi där med ;) www.travellers.blogg.se hittar ni mej på när jag inte är här ;) eller på instagram där jag heter linneamolin peace ;)

Hej att nyckelpigor

Heej

Hade det as roligt igår. Jag drog hem till Ofelia runt 8 och skypa med en friendo. Han e fett skön. Om du läser det här. Chaaa! <3
Nu sitter jag & Linnea här i kyrkan iallafall.

Vi hörs
// Lise <3

Btw, jag o Linnea hade tänkt att köpa en varsin 'Mario & Luigi' keps ;)


Hej alla loppor

haha nej men hej :) Idag blir det filmmys, sims, godis och kanske en liten photoshot ;) Vi får se, hejdå! <3

Hemma själv hela dagen så jag får fördriva tiden på bästa sätt :)

Rubrik

Chaa

Asså det märkt verkligen att skolan har börjat nu, läxorna och shit har startat och jag har blivit normal (sover vid frukosten nu för tiden) allt är som vanligt igen v.v
Jaja, min helg nurå,
Imorron var det tänkt att jag och Linn skulle träffa några men alla dem är sjuka.. så nej. Blir nog bara istället att sova bort den dagen :p
Söndag åker nog jag och Linnea till kyrkan för lite sång och sånt.
Ikväll blir det nog bara en skön kväll med familjen min.. och en påse chips solklart :D
Vi hörs
// Lise

En liten länk

Igår skapade jag en blogg med min kusin Ebba. Jag kommer blogga här med men titta gärna in på den med. tryck hääär eller på bilden för attt komma dit. 


Peace

FREDAG

Idag är det fredag, jag är glad för det även fast jag är sjuk. Jag gillar fredagar för det är alltid så chill på fredagarna ;) 

Igår tog jag lite bilder inomhus på massa skor, har ni lust att se bilderna? kommentera isåfall ;)
Hejdå

Tyck till!

Nu har du chansen, vad vill du se mer av i bloggen?
Kollage, inspirationsbilder, outfits, videobloggar, kamerbilder eller något helt annat? 

Kommentera och tyck till!


Waka Waka

Hejsan
Hur mårru? Mårru bra? :D

Fick höra 'Waka Waka' i bilden och tänkte på alla minnen som uppstår.
Sommaren då jag var en helg på Ofelias båt, vi hade gått av båten och stack bort till en strand. Vi satte igång låten och Ofelia lärde mig dansen. Det är nog det fulaste dansen nånsin, men jävligt roligt äre.

Sen då i början av 6:an när klassen och jag var på barnens ö. Sista kvällen var det disco i matsalen och Waka Wala satte igång. Vi tjejer började genast att dansa solklart. Tyvärr så hamnade jag fel med foten och blev rejält stukad.

Det va allt för mig :)
//Lise <3


Skype med Ebbson

Såg på instagram att min kusin Ebba oxå är sjuk så jag loggade in på skype och ahr skypat med henne i 2 h och 20 minuter. Tog en liten paus för jag skulle äta vid 2 men vi har inte stäng av skypet eller så. Aja totalt meningslöst inlägg men det får duga.


Bildbomb från i tisdags, inget är redigerat





B
idl







de bilderna med annorlunda effekt är inte redigerade, bara två effekter från kameran.

Hata

Skit oxå. Ligger i min säng, hur täppt som helst, hostar och har ont i halsen. Vaknade vi halv 7 imorse och insåg att jag inte skulle kunna gå till skolan idag. Meddelade Ester och sa till Mamma att hon kunde sjukanmäla mig. Efter det har jag bara sovit. Vaknade för en liten stund sen och nu håller jag på med mobilen.

Typiskt att bli sjuk precis i början på en termin, när jag har bestämt mig för att uppnå och jobba mer för de betygen jag vill ha. Aja det är bara att se till att tillfriskna snart så jag inte blir borta så länge från skolan.
Dagen kommer spenderas i mitt rum med några svängar förbi köket ;)
Skulle även ringa farmor idag men jag vet inte om det går, jag år knappt talbar 😕 hejdå
Nu får ni en fin bild på Lise


Onsdag 9/1 2013

Första skoldagen idag, rätt skönt faktiskt. Först hade vi bild, där vi ska jobba med powerpoints om formgivare, valde Marc Jacobs. Hann hyfsat långt och är nöjd hittills. Är dock lite stressad för allt man gör i skolan betygssätts ju (nehe?) och det är en sån himla press, plus betygen är väldigt orättvisa tycker jag. Jag förtjänar bättre i vissa ämnen och jag kan prestera mycket bättre. Som ni hör är jag inte så nöjd med mina betyg. Aja nu ska det bli ändring på det.

Det här inlägget ska inte bli helt tråkigt så jag fortsätter berätta dagen.
Dagen flöt på bra och jag hoppade över fotbollsprofilen (jag tittade på), för jag ade glömt sport t-shirt.. Tror ändå det var bra att jag stod över för jag har fått världens hosta, inte bra! Efter skolan gick jag hem till Hanna, efter ett litet bussdrama. Vi kom hem vid kvart över 5 och vi slutade 10 i 4... Men det gick bra tillslut, efter ett samtal till SL.
Jag och Hanna gjorde inget särskilt, men det var riktigt kul ändå :D

Peace 💗

Hon har en MacBook, så det blev lite fina bilder från photobooth 😁


Linnea- favorituttryck

Hejsan! Tänkte berätta för er om mitt favorituttryck.
För tillfället är det 'Peace'. Haha säger det hela tiden, slutar ofta ett inlägg med peace osv. Helt besatt av det ordet, går inte en dag utan att jag säger det.

Meningsfullt inlägg det här... Haha ni får ha det så bra! ❤ (Motstod frestelsen att avsluta inlägget med det ordet som hela inlägget är om).


Hela livet är förstört.

Allt. Är. Kört.


Videeo

Den är jättedålig och har sämst kvalitét men det får duga, det är ju ändå en video ;) Enjoy, bjuder på den alltså!


Det sket sig det där nyårslöftet...

Jag orkar inte blogga med bra uppdatering, då det är tråkigt att vara den enda på flera dagar som bloggar. Lise bloggar ibland men det är liksom flera Linnea inlägg på rad om man säger så. Men jag kommer väl slänga in lite inlägg inland, funderar dock på att starta en egen. Jag vet inte, vi får se!
Allt från mig typ. Mitt jullov har varit för kort ;) nej men lite seriöst nu; det har varit tråkigt, inte så händelserikt, mycket skador osv, mycket snö, lite resande, shopping och fotograferande. Eller vissa stunder har det varit jättehärligt och superkul men det har till mestadels varit tråkigt.
Haha jag har iaf träffat ganska många nya människor, å det är ju alltid kul.
Igår var jag med Ester och Unn, vi bakade cupcakes, spelade spel och bara chillade, very nice!

Hejdå alla apor ☺

Citatet gäller då Lise och mig 😉❤


Romme

Hejsan svejsan
Hur mårru Mårru bra? :D

Jag var ju då i helgen i Romme. Asså jag vet inte, lite för tråkiga backar för mig. Men när man ska åka iväg med familjen (föräldrar och syrra) är det nog bäst att åka i lite mildare backar. Men men det har varit en skön resa, fräscht hotell rum och skön snö :P
En sjuk grej som hände.. så pinsamt. Jag tar det lite kort. Igår hade kollat.. stirrat på en snygg kille, tills han märkte att jag kolla på han och började flina. Så idag när jag va på väg in till lunch stugan hör jag han på sidan om mig säga "Tja"och jag bara trodde det var han som snacka med mig. "Hejsan Svejsan" svarar jag högt och kollar på han. Han bara ger mig ( är du dum i huvudet ) blicken. Det va nån i hans mobil han snackade med. Åh. Om du läser det här, du, killen, du med huvudet. Du vet vem jag snackar om, dig. sörry :s
Jaja, nu är jag hemma och är typ as hungrig..
Vi hörs!
// Lise <3

Gäster från andra sidan Atlanten

Hey! Sitter just nu i mitt rum och pratar engelska med Anna, en liten 8-åring som har väldigt mycket tankar och idéer. Just nu leker hon (eller ja hon kollar runt bland grejerna på mitt skrivbord), så jag får förklara vad allt är ;) men det är rätt chill ändå, vi lyssnar på 1D och äter lite godis.
Allt jag hade att säga :)


The sims

Tjaa
Hur mårru? Mårru bra? :D
Nu är jag hemma hos Linnea och spelar the Sims 3. Känner mig som på barn igen :)
Nä men du bläddrar vi tillbaka några timmar.
Imorse drog jag och mamma iväg till forum och skulle egentligen tagit den andra livmoderhalscancer sprutan. Men sorgligt nog var jul stängt.
Så istället färgade mamma om håret lite mörkare mesans jag peddo smilade små flickor som satt bredvid mig... Typ.
Efter att ha köpt några nya tröjor och ris tog vi en 409:a hem.
När jag käkat lunch försvann jag hem till Linnea och ja, nu är jag här.
Om ca 2 timmar ska vi möta upp Ofelia och några andra.
Vi hörs
// Lise <3


Uppdateringen ja...

Jag bloggade inte igår men det beror på att jag inte hade nåt internet och jag hade värsta slappardagen med filmmys och bordspel hela dagen. 
Men nu har jag precis duschat och ska kika lite i kataloger och bara chilla ;) Ska snart göra nåt med Lise, funny :) 
Jag har inget vettigt att skriva så hejdå!

En liten panorambild från London ;D



RSS 2.0