Gott nytt år!

Sista inlägget för iår ;) gott nytt år alla läsare!

Hoppas 2013 blir lika bra som 2012, om inte bättre :) hejdå


Curls

Kör på lockigt hår ikväll <3 sen kommer jag ha en klänning som skiftar mellan grått och rosa och har små svarta rosor plus lite silverglitter detaljer. Tar bilder sen, sitter i bilen nu så jag kan inte ladda upp bilder eller så för jag har ingen dator ;) men ni får en mobilbild så länge. Hejdå
Dålig kvalité och dålig bild. Men man ser att håret är lockigt iaf..


Hola!

Tjenixen! Idag tänker jag bara chilla. Är hur trött som helst, inte bra! Men jag ska packa upp det sista ur väskan, ladda över bilderna, kanske titta på en film eller så. Sen vid ungefär kl 3 så åker vi ut till mina kusiner och där ska vi fira nyår. Vi firar där varje år så det är lite av en tradition.
Men jag har ett litet problem, jag vet inte vad jag ska ha på mig :O Jag duschar först sen bestämmer jag ;)

Juste tänkte ta med kameran ikväll, så det blir lite bilder från nyårsafton!
Hade bra, Hejdå! :D


Landat

Befinner mig i Sverige nu :) ganska skönt att vara i Sverige men jag kommer sakna London mycket! All shopping, fina restauranger, åka dubbeldäckare och ta fina bilder! Och framförallt allt promenerande kommer jag sakna, det är inte lika lätt att gå så mycket där jag bor.. Sitter iallafall på Arlanda express är väl hemma om nån halvtimme eller så. Bloggar kanske mer ikväll! Hejdå

Hihi bilden är så bra ;)


Skidor, mitt liv

HÄÄJ
Hur mårru? Mårru bra? :D

Jag har ju nu länge tjatat på föräldrarna om jag skulle kunna få en ny skidjacka. Men eftersom att jag fick en annan jacka i julklapp så funkade inte 'Lises metod' heller. Så måste köpa den själv.
Så igår när jag räknade ihop pengarna och forum korten jag fick, så vare ju bara att dra iväg till forum och hitta den jackan som hade rätt pris osv.
Så nu är det ju bara att hitta nån fin dag, nån som är hemma och har tid, lust och ork med mig att dra iväg till någon skidbacke och leva livet.
Vi hörs
// Lise <3

Live, love, laugh

Hej alla skumtomtar! Det är en glad tjej som sitter bakom skärmen och skriver idag.

Idag var vi vid Abercrombie & Fitch precis när dom öppnade (kl 10), och vi var bland dom första in.
Vi gick runt i affären ganska länge och det slutade med att vi gick ut med en påse som innehöll ett par ljusgröna mjukisbyxor :D dom är helt underbara!
Vi har shoppat hela dagen och jag har fått med mig 2 bandou-bhar från PINK (Victorias secret fast för lite yngre typ).

Jag har inte så mycket mer att säga så ni får ha det så bra så länge! Hejdå <3 //Linnea

Där var vi idag :D inte den butiken dock ;)


I just came to say hello

Ligger på sängen på hotellet och kollar Instagram och lite sånt ;) idag hängde vi runt Covent Garden och shoppade lite. Vi åt även lunch där. Runt 3-tiden så gick vi vidare mot Soho och strosade runt på smågator med kinesiska butiker. När klockan närmade sig halv 5 gick vi till piccadily och gick in på Lily Whites (stavning?), en enorm sportbutik. Juste nånstans där i mellan så var vi inne i ett litet mini köpcentrum med typ 10 affärer. Och när jag skriver en tid här så får ni tänka er en timme bakåt, för Sverige är en timma före ;) men iallafall på det där köpcentrumet så köpte jag 2 tunikor på Fat face :)
Imorgon ska vi typ upp tidigt så vi kan vara på abercrombie and fitch när dom öppnar :D nu ska jag hoppa in i duschen så ni får ha det fett, hejdå!

En bild som inte har nåt med det hela att göra men men, enjoy för jag bjuder på bilden ;)


Julklappar

Morsnings
Hur mårru? Mårru bra? :D

Som sagt, tänkte ju då ta kort på mina julklappar, men, systemkameran hittar jag inte (inte min lilla kamera heller) och ja, mobilen suger ju på att ta kort så neh.

Det jag fick:
- Svart Fjällrävenjacka
- Ett ljus rosa iPhone skal
- Brun/Rosa långärmad tröja från Gant
- Strumpor som ser ut som Converse
- En brun mellan stor väska
- Just Dance 4
- En filt
- En vit halsduk
- Ett bronsfärgat smycketräd
- 5 st Body butter från Body shop ( mango, vanilj, jordgubb, kokosnöt och hasselnöt )
- 3 st nagelack ( ljusrosa, rött, mörkrött )
- Body butter från Victoria Secret
- Presentkort på Bikbok ( 300 )
- 2 presentkort på forum ( 250 & 300 )
- Pengar ( 800 )
- Biobiljett
- Rosa hörlurar
- Hårsprej
- 15 st läppglansar
- En palett med 50 olika ögon skuggor

Herrå 'vink vink'
// Lise <3

Harrods

Sitter på Natonal Geographic mittemot Harrods. Igår så var vi mest på kings road och shoppade lite. Till middag blev det indiskt. Det har dock hänt en liten grej som Inte är så bra men jag berättar om det när jag kommer hem. Idag blir det shopping på Oxford street och vid piccadily, hejdå! <3


Punkt.

Hej folk som läser
Hur mårru? Mårru bra? :D
Hur har eran jul varit?
Min jul har var bra..
Lördags: En lugn och chill dag, åkte in med mamma och köpte en skjorta och jeans. Soft
Söndags: Åkte iväg med Ofelia runt halv 11 tiden till Nacka kyrka. Inne i kyrkan träffade vi på Linnea och hennes gölliga farmor. På vägen ut fick alla en julklapp av kyrkan.. Det va tändstickor v.v
Senare på kvällen åkte jag med familjen till min farmor och hennes 'pojkvän' och träffade på hans famil.
Måndags: Upp tidigt var det. Öppnade några paket vid granen och sen vare iväg till Norrköping, mormor och morfar. Vi åt lunch och öppnade sedan paket. Kalle anka blev så sjukt tråkigt utan.. Ja, det roliga D: ja menar, dom som ville ha bort det (för att det var rasistiskt) kanske borde tänka igen. Nu när det försvann äre ju bara ännu mer rasistisk.. Jaja.
Vi körde sedan till kusinerna efter Kalle anka och åt middag och öppnade paket. Sedan tog vi ett lååångt bad i utomhus jacuzin. Testade på att rulla mig i snön. Vi var där i poolen runt 3 timmar eller mer :p
Efter 'doppet' gick jag och kusinerna ner till ett stall där Matilda (ena kusinen) har sköthästar. Så vi gick in där och kollade lite. Tillslut fick vi syn på en korg med runt 10 st kattungar. Kan ha varit den sötaste stunden i mitt liv.. Ne men dom va as söta.
Tisdags: Kl 2 var vi hemma hos farfar en sväng och öppnade paket. Erica gjorde en så kallad 'katching' med sin arm när hon fick se vad hon fick.
Resten av kvällen spelade vi och kusinerna Just Dance 4.
Idag: tja, vad ska man säga, dagen (natten) började ju inte perfekt. Kl 3 ringer det från min mobil. Och det va lixom inte så att det tog slut, nej det fortsatte och fortsatte..
Ingen av oss orkade gå upp och stänga av den jävla mobilen. Tillslut kommer Albin (ena kusinen) genom dörren och slänger åt mig mobilen. (Någon) ringde (ska vara lite hemlighetsfull och inte berätta vem.. OwO)
Jag svarade men stängde av efter nån sekund, men ändå så fortsätter (Någon) att ringa. Fick damp.
Tillslut la (någon) av.
4 timmar senare gick vi tjejer upp och begav oss till stallet för att mata och släppa ut hästarna i hagarna. Ingen häst sparkade mig :D
Efter en lunch hemma hos farmor och paketöppning hemma hos 'Gud mor och Gud far' begav vi oss hem.
Och a, här är jag. Mitt ute i ingenstans i bilen.

God jul och gott nytt på er ^^
// Lise
PS: Jag kommer lägga upp bilder eller skriva ner vad jag fick i julklapp imorron.


På flygplatsen

Är på Arlanda nu, flyget går om en knapp halvtimme. Nu ska vi gå på flyget så jag måste gå hejdå!


London

Imorgon bitti åker jag till London och stannar där till och med söndag. Uppdateringen kommer inte vara så bra under tiden, Lise kanske gör lite inlägg och jag får försöka hitta nätverk ;) men på söndag då är jag tillbaks med massa bilder, och så har jag säkert något spännande att berätta!
Hejdå


Julklappar

Jag fick mycket fint igår och jag tänkte att ni kanske ville höra vad jag fick? Då räknar jag med allt, från konpisar också.

- Tre böcker
- Hörlurar
- Dammplugg till luren
- One Directions senatste album, Take me home tour plus att jag fick den i limited edition så det är typ en bok med massa bilder på dom och sen så är det skrivan ;)
- Robbie Williams nya platta, take the crown
- Almenacka med lite snygga frisyrer 
- En grön halvlångärmad t-shirt som det står 69 på magen
- Ett grått och ett vitt linne
- En aprikosfärgad t-shirt
- En stickad mönstrad tröja, som är hur mysig som helst
- Morgonrock
- En röd abercrombietröja
- Ett litet bodyshop-kit med doft av jordgubb
- Hur mycket choklad som helst av Ofelia

Hejdå

 
 
 


Christmas eve

Julen spenderades hos min morfar, fast jag hade lilljul i lördags. Hade med mig kameran och tog lite fina bilder. I natt var jag på midnattsmässan i kyrkan (måste gå på 10 gudstjänster innan jag konfirmeras) och det var jättevackert, var lite osäker på om man fick fota så jag tog inte med mig kameran dit, big mistake! På kyrkogården var det massa tända ljus vid gravarna, vi tände ett ljus och satte på mormors grav. Jag och mamma gick upp till minneslunden och blickade ut över kyrkogården, det var verkligen fint. 
God jul och gott nytt år ! :)


Ett av brorsans paket som jag slagit in ^^

Dålig bild på mig men bra bild på min nya hårfärg. Färgade för en vecka sen. 

Vi fick leka med tomebloss :)

Kristofer ritade Linus på linjen i snön :)

Apotekarnes jumust är den bästa :)
Kristofers min när han öppnade en av sina klappar. Klappen var en IPhone 5, därav hans glädje.

 

Jag överlevde

Hejsan!
Hur mårru? Mårru bra? :D
Just nu mår jag så sjukt bra! Jullovet har startat och det är bara 2 dar kvar till julafton.
Idag kommer jag och min mamma dra iväg till forum och inhandla nått grejs till julafton. Imorgon kl 11 drar jag och Ofelia iväg till kyrkan och ja, vad vi nu ska göra där, sjunga? Be? Ah, jag har ingen aning, men men.
Ja men med det här var det ett hejdå från mig för stunden.
Ni får hare as bra, god jul och ett gott nytt år

Jullov

ÄNTLIGEN! Gud så jag har längtat!


One week

Alltså jag känner att jag borde skriva ett inlägg men jag har liksom inget att skriva om.. :/ Jag känner att våran blogg inte har så fint utseende och då är det inte kul att blogga :/ Sen att  vi knappt har några läsare gör inte saken bättre. Nej jag vet verkligen inte vad jag skriva! Jag har inga läxor att göra, har ingenting alls att göra.. Jag kanske sätter på en film eller något... Usch det här blev världens tråkigaste inlägg :( Hejdå

Bilden är tagen i våras på sportlovet, jag har förändrats sjukt mycket sen dess! Längden på håret, klädmässigt, hygien (bättre nu), jag pluggar mer, jag gillar att träna mer och så vidare. Fast jag är fortfarande den där  positiva tjejen som älskar att skratta :D Ikväll ska jag träna, sista träningen innan jul!
 

Tjaa

Tjena tjena
Hur mårru? Mårru bra? :D
Idag trögade jag upp mig kl 6 för simtävling..
Jag sög idag, inget pers :S
jaja, nu sitter jag här och tröstäter på en pepparkaksdeg, ne men skulle egentligen gjort lite kakor med några, men nej. Nu blev det inte så, så får göra den helt själv :c
Har märkt nu att snön ute är kramsnö, det betyder att snön börjar smälta xO Jag har ju inte ens hunnit åka skidor en D:
Jaja, det kommer säkert nån ny snö. Hoppas..
Men vi hörs, bai bai
Fett söta :3

Sådär

Hej
Blir inget 'Hur mårru, mårru bra' nu. Är för deppig
Efter skolan idag drog jag iväg med Linnean och Estern till gallerian för att leta jul klappar. Vi hittade inte en ända, men jag och Ester fan en chokladfontän <3 Vi delade då på en kopp, Linnea ville verka stark men gav sig snabbt och greppade tag i en av skedarna och mömsade hon med. Vi började tillslut gå tillbaka till t-centralen, Ester köpte sig en munk, Linnea brändamandlar. Julmust för mig C:
Vi kom in sedan till något slag av en marknad. Nån engelsk herre lurade på mig och Linnea en varsin burk med.. Limon.. ehm ja, vad nu det va för nått vi köpte? :s Jaja, sen hittade jag ett ställe med tröjor med tryck, köpte åt mig en.
När vi gått av en buss vid forum fortsatt Ester själv hem och jag och Linnea började julklappshandlingen. Efter kanske en halvtimma eller nått var vi redan fysiskt utmattade så vi satte oss för att ta en fika.. blev burger king x)
Till slut hade jag runt 100 kr kvar på mitt kort och hade fortfarande 4 julklappar kvar. Som sagt, jag är inte bra på att handla julklappar..
Inne på Willys skulle jag köpa pepparkaksdeg och en grej till för imorgon. Jag och Linnea va som höga. Stackars kassörskan.. v.v
När jag väl var hemma tänkte jag smått på att börja slå in paketen fint, det va jobbigt D:
Tillslut kom det, det som förstörde min dag.. min vecka. Orkar inte ta upp det med 'er'
Både Linnea och Ofelia var/är mina änglar.
Linnea frågade tillslut om hon ville att vi skulle ta en promenad och prata om det. Men jag hade inte lust eller ork.
Plötsligt så plingar det på hos mig och där står Linnea med nått litet paket och två armar som ville bli kramade om. aw
Hon är för skön :P
Ja men, ni får ha en fortsatt trävlig kväll, shu shu <3 // Lise


Hoho

Nu är det skype med Lise, det är fett kul, shore!




Sur

A hej!
Hur mårru? Mårru bra? :D
Nu är jag irreterad här jaow,
Datan är fucked up och vill bara radera bort mina flikar. Så har fått göra om det här inlägget 3 gånger nu Dx
Säger lite snabbt det som hänt idag dåhe
Hemkunskapen var lite för chill, höll på att somna varje gång jag blinkade
Franska filmen med Maryam är visad nu för franskaklassen, pinsamt som fa* men men, som skratta lite iallfall.. jag kunde inte dela på choklad kakan.. v.v
´´Super benbaddräken``jag så länge väntat på nu, kanske 1-2 månader sen jag beställde den, så får jag entligen hem den idag, och så får jag inte ens i benen i den v.v
Btw, Linnea och Ofelia vill då skypa med mig nyss, men jag la av att skriva för läänge sen, dom är så sjukt snabbt på det där med händerna, skriveriet, jag hinner inte med! D:
Ni får ha en underbar fortsatt trevligt kväll <3 // Lise

Händelserik dag

Dagen började kl 9 när jag vaknade. Då satte jag mig vid köksbordet och skrev en to do list.
Listan innehöll 6 punkter och jag har gjort 4... Aja de punkterna som är kvar är duscha och fixa naglarna, det går snabbt ;) Vid halv 11 så skypade jag med Ofelia som också var sjuk, vi pratade i en halvtimme sen skulle hon typ julhandla.. Jag förstod inte riktigt. Men hon hjälpte mig lite med läxor medan hon satt och stickade. Resten av dagen så gick jag och plockade lite och kollade på tv-serier.
Ska snart skypa med Ofelia och Lise ska bara äta först, spaghetti och köttfärssås, hejdå!

Länkbye

Nu kör vi ett länkbyte! Tjejen som vi ska köra ett länkbyte med heter Hannah och hon har en fin blogg i vanliga fall, nu gör hon om den lite, har ingen header för tillfället men det ska hon fixa. Linnea träffade henne på höstlovet när hon var på fotokurs. 
Ni kan även gilla henne på facebook, cinderellahannieblogg. 
Tryck hääär eller på bilden för att komma till hennes blogg, peace. 
Bilden är förövrigt tagen på fotokursen.

Usch

Halloj!
Hur mårru? Mårru bra? :D
Idag (kanske inte så mkt kvar av dagen dock) hade jag tänkt att prata om 'usch' eller a, nått i den stilen. Jag menar, vädret just nu är ju bara 'usch' så kanske funkar.
Idag har varit en helt normal dag i skolan.. Typ.
På engelskan hade vi då redovisning och ja, det gick som det gick: jag börjar prata engelska, tappar bort mig, säger fel ord, börjar skaka smått i armarna, börjar prata långsammare och hackigare, börjar skaka i både armar och ben, får ställa mig i nån jätte konstig ställning så att det inte set ut som att jag får nån jätte hög el chock.
Ja..
Sen nu på träningen (går som sagt på simning) har man då en så kallad 'badmössa' den badmössan jag använder har jag använt ett an tal gånger nu så det förvånade mig inte att under träningen idag gick den sönder.
Min kompis Olivia frågade då om jag ville låna en av henne badmössor, solklart sa jag. Det ända var att den här badmössan är lite 'speciell' det står efternamnet på sidan så den här lite dyrare att köpa.
Och solklart när jag drar över den över huvet kommer den jävla långa nageln i kläm och skär upp den! Uh..
Men men, jag är en duktig flicka så jag tänker betala tbx. (Okej, vem skulle inte?'
Nu känner jag att det här inlägget bara blev komplicerat
Anyways, hare gött


Uppdatering

Hoho idag har jag allt bloggat bra! Tänkte bara säga att nu kan du följa oss på bloglovin och gilla oss på facebook! Iphoners på bloglovin
Iphoners.blogg.se på facebook

Ha det bra! 
Senare ikväll eller imorgon så ska jag lägga upp ett länkbyte med en tjej, så kika in här senare så får ni se vem det är. 
 

Tävling

Hej igen! Idag kollade jag på VS fashion show, sökte runt och det tog ett tag innan jag hittade. Den var fett bra, rekommenderas stort till alla som inte har sett den än.

Åter till rubriken, jag tänkte vara med i en tävling på www.keelas.se där man kan vinna ett presentkort på coolstuff, vilket är lite kul sådär. Ja, man ska motivera varför just du förtjänar presentkortet.
Adios


Hamnar i himlen, där änglarna gråter.

Hello :) Sjuk idag igen, vaknade vid halv 11 så det va ringen idé att gå till skolan. Plus att jag fortfarande har ont i halsen och är snorig så mamma hade sjukanmält mig. Åt nyss lite jordgubbskräm med en skvätt mjölk. Har gjort lite läxor men det var ganska tråkigt och jag blev väldigt trött av det så ja ska läsa lite, kanske titta på TV och bara chilla för att kunna tillfriskna så fort som möjligt.
Hejdå

Det går inte

Yes, då var det Ofelia här. Jag vet att jag inte har sagt något men jag kommer inte kunna blogga här, jag har aldrig sagt att jag ska börja blogga här igen heller. Det är för mycket som det är och jag uppskattar det här med att blogga men jag kan bara lägga energin på ett ställe och det är tyvärr inte här. Jag kommer heller inte kunna göra inlägg ibland så som det ser ut nu. Hoppas ni och framför allt Du Linnea och Lise förstår det. Jag har aldrig sagt att jag ska börja blogga igen och kommer tyvärr inte kunna göra det heller. Ha det fint och kolla in http://www.ofelias.se kram <3

Pfft

Ja, hallå! Nu är läget så att jag har blivit sjuk. Halsont, huvudvärk, trött och så vidare, ni vet typ lite vinterallergi som alla drabbas av ;) jag har iallafall varit hemma från skolan idag, tänkte göra lite läxor men jag orkade inte.. Får göra dom imorgon. Det enda jag har gjort idag är att titta på TV, och så har jag ätit lite.

Nu är läget precis så som det var när jag tog en paus, det är bara jag som bloggar! Ofelia har en annan blogg att sköta men det går väl att slänga in ett inlägg här ibland? Och Lise har ju nästan all tid i världen (nej jag skojar, hon har ju simning och plugg och pojkvän) så hon borde också blogga!
A men det var nog allt, peace!

Ser du vad lika? Näsan,munnen, öronen och ögonen!


Idrott

Blev just klar med idrottsläxan, väldigt skönt då jag har suttit med den i 2 och en halv timme idag samt 2 timmar i torsdags. Nu när den är inskickad och klar så tänkte jag baka lussekatter elelr pepaprkakor men jag insåg just att jag har 3 läxor tills nästa vecka; 
Svenska: Analysera en reklamannons
Hemkunskap: Någon tvättgrej..
NO: Läsa och svara frågor typ..

Jag tror jag gör svenskan och kanske hemkunskapen idag men vi får se. Jag har även hunnit fixa en julklapp idag, online då rå eftersom jag inte har varit utanför dörren ;) Men julklappen är till mamma från mig och Kristofer, hoppas hon blir glad! 


Det är typ 2 veckor kvar till jul och jag har köpt en julklapp.. Aja på fredag ska jag och Lise och in till stan och julhandla, cozy! 

Nej nu måste jag verkligen plugga, hejdå!



Idrott

Blev just klar med idrottsläxan, väldigt skönt då jag har suttit med den i 2 och en halv timme idag samt 2 timmar i torsdags. Nu när den är inskickad och klar så tänkte jag baka lussekatter elelr pepaprkakor men jag insåg just att jag har 3 läxor tills nästa vecka; 
Svenska: Analysera en reklamannons
Hemkunskap: Någon tvättgrej..
NO: Läsa och svara frågor typ..

Jag tror jag gör svenskan och kanske hemkunskapen idag men vi får se. Jag har även hunnit fixa en julklapp idag, online då rå eftersom jag inte har varit utanför dörren ;) Men julklappen är till mamma från mig och Kristofer, hoppas hon blir glad! 


Det är typ 2 veckor kvar till jul och jag har köpt en julklapp.. Aja på fredag ska jag och Lise och in till stan och julhandla, cozy! 

Nej nu måste jag verkligen plugga, hejdå!



Snökaos

Hellu! Man kan lugnt påstå att de flesta blivit påverkade av stormen/blåsten. Hemma hos mig var det kaos, ingen buss gick så mamma kom inte till jobbet.. Hör och häpna, jag och Ester gick (!!!) till skolan idag, jag hade på mig vinterskor, täckbyxor, dunjacka, varmaste vantarna, mössa och halsduk. Jag frös iallafall inte... Flera stannade hemma idag, jag förstår dom. Idag blev jag iallafall klar med mina lovikkavantar! Jag blev väldigt nöjd med dem. När jag skulle hem så fick jag skjuts av pappa, vilket blev en tur som i vanliga fall tar Max 5 min men idag tog typ en halvtimme! Det var bilar överallt som hade fastnat, så vi behövde hoppa ut och knuffa på dem, sen fastnade vi och så vidare. När jag äntligen kom hem så skottade jag nästan hela tomten, pappa hjälpte mig med sista biten. När jag kom in satte jag på mig mjukisbyxor, munktröja och världens gosigaste sockor. Hejdå

Snö och sockorna, sorry för dålig kvalité.


Lise här jaow

Halloj
Hur mårru? Mårru bra? ^^
Det är ännu en ny kväll och jag har då precis kommit hem från träningen.
Idag hade vi vårt sista SO prov för det här året. När jag tänker efter så har vi just haft NO, Matte, (imorgon franska) prov. (Dom andra ämnena har vi inte prov i..)
Men a, inga fler prov för i år, känns rätt så bra :D
Ja men, det va nog det jag hade att säga för dagen, vi hörs C;


Hej

Idag laddade jag upp bilder som jag tog på Lise och Maryam i helgen, de blev ganska bra. Jag redigerade en bild på Lise, så hon blev brunett, j*klar vad snyggt det blev! Hon borde färga så.. Men hon får inte :/ Aja nu ska jag plugga, hejdå!


Nystart

Hej! Har ändrat på lite saker angående denhär bloggen, fixat lite nya kategorier, uppdaterat headern samt stilmallen och ändrat presentationen.. Headern är bara tillfällig, vi fixar en ny snart!
Uppdateringen kommer inte bli den bästa eftersom det är mycket i skolan, Ofelia har en annan blogg samtidigt och så har vi ju liv att leva utanför skärmen ;) 
Hade bra!


RSS 2.0